Zelf bouwen aan je veerkracht, wil jij dat ook?

Start dan vandaag nog met de Veerkracht APK en ontdek welke factoren jouw aandacht nodig hebben.

Van klacht naar Veerkracht. Hoe gaaf is dat!

Goed herstel en weer met plezier functioneren, verlang jij daar ook naar? De Veerkracht APK helpt je daarbij. 

Wat levert de Veerkracht APK jou op?

 

 

Zicht op welke factoren jouw aandacht nodig hebben om in de toekomst de kans op gezondheidsrisico’s, overbelasting en blessures zo klein mogelijk te houden.

Deze factoren zijn: 

Gezondheids aspecten

Beweging

Stress en drukte

Eet- en drinkpatronen

Rust en herstel

De Veerkracht APK is door ons, Eddie de Jong en Paula van ’t Spijker ontwikkeld. Wij helpen al jaren mensen met het verbeteren van hun vitaliteit. Onze wetenschappelijke kennis en praktische ervaring hebben wij samengebracht in deze APK.
Met deze APK hopen wij nog veel meer mensen te helpen, ook jou.    

Wie is Paula van ’t Spijker? 

Drs. Paula van ’t Spijker is bewegingswetenschapper en fysiotherapeut. Ik help klanten om weer pijnvrij en vitaler te functioneren.

 

Wie is Eddie de Jong? 

Drs. Eddie de Jong is arts. Ik help mijn patiënten hun gezondheid en veerkracht weer terug te vinden. Je gezondheid heb je grotendeels zelf in handen.

 

Belangrijk is dat je gezond blijft en dat je daarvoor ook vandaag keuzes maakt en de juiste stappen zet. De Veerkracht APK is als het ware een spiegel. Het geeft een uniek beeld van jou en vertelt hoe het op  verschillende deelgebieden met je gaat. De APK laat je zien op welk gebied het voor jou nodig is om stappen te zetten.

Jouw investering voor de Veerkracht APK is € 27,50.