Zelf bouwen aan je veerkracht, wil jij dat ook?

Start dan vandaag nog met de Veerkracht APK en ontdek welke factoren jouw aandacht nodig hebben.

Let op: deze pagina krijg je maar 1x te zien

Wij hebben een hele mooie aanbieding voor je en belonen graag mensen die zelf aan slag willen met het verbeteren van hun veerkracht. 

Als jij ook wilt weten welke factoren voor jouw veerkracht belangrijk zijn, zeg dan nu ‘ja’.

Dan ontvang je 50% korting op de Veerkracht APK.

Van klacht naar Veerkracht. Hoe gaaf is dat!

Gezond worden en blijven, verlang jij daar ook naar? Om dit te bereiken is het belangrijk dat je weet wat je hiervoor nodig hebt. De Veerkracht APK helpt hierbij. 

Wat levert de Veerkracht APK jou op?

 

 

Zicht op welke factoren jouw aandacht nodig hebben om in de toekomst de kans op gezondheidsrisico’s, overbelasting en blessures zo klein mogelijk te houden.

Deze factoren zijn: 

Gezondheids aspecten

Beweging

Stress en drukte

Eet- en drinkpatronen

Rust en herstel

De Veerkracht APK is door ons, Eddie de Jong en Paula van ’t Spijker ontwikkelt. Wij helpen al jaren mensen met het verbeteren van hun vitaliteit. Onze wetenschappelijke kennis en praktische ervaring hebben wij samengebracht in deze APK.
Met deze APK hopen we nog veel meer mensen te helpen, ook jou.    

Wie is Paula van ’t Spijker? 

Ik ben drs. Paula van ’t Spijker, bewegingswetenschapper en fysiotherapeut. Ik help klanten om weer pijnvrij en vitaler te functioneren.

 

Wie is Eddie de Jong? 

Ik ben drs. Eddie de Jong, arts, ik help mijn patiënten hun gezondheid en veerkracht weer terug te vinden. Je gezondheid heb je grotendeels zelf in handen.

 

Belangrijk is dat je gezond blijft en dat je daarvoor ook vandaag keuzes maakt en de juiste stappen zet. De Veerkracht APK is als het ware een spiegel. Het geeft een uniek beeld van jou en vertelt hoe het op verschillende deelgebieden met je gaat. De APK laat je zien op welk gebied het voor jou nodig is om stappen te zetten.

Door de korting is jouw investering voor de Veerkracht APK € 13,75.